Първоначално публикувано от ilia.ivanov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Идиот търси помощ
Collapse
X
-
-
И така, след направения оглед днес, се оказа, че работата е за тенекеджия най-вече. Изкривил съм гредата под радиаторите и преди всичко друго, трябвало тя да се оправи. Паднал ми е ляв тампон на двигателя, преден и заден на скоростната кутия, както и са се скъсали 6-те тампона на ауспухаМаслото било от маркуч на климатика, който съм притиснал, но не съм спукал и съответно след това се е вакуумирал отново.
Така че, чукане му е майката. Ще пусна сега тема, ако не намеря, че ми се иска да ми падне тая грижа.Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.
Comment
-
Първоначално публикувано от ilia.ivanov Покажи съобщениеИ така, след направения оглед днес, се оказа, че работата е за тенекеджия най-вече. Изкривил съм гредата под радиаторите и преди всичко друго, трябвало тя да се оправи. Паднал ми е ляв тампон на двигателя, преден и заден на скоростната кутия, както и са се скъсали 6-те тампона на ауспухаМаслото било от маркуч на климатика, който съм притиснал, но не съм спукал и съответно след това се е вакуумирал отново.
Така че, чукане му е майката. Ще пусна сега тема, ако не намеря, че ми се иска да ми падне тая грижа.
За другото имаш ЛС
Comment
-
Първоначално публикувано от ilia.ivanov Покажи съобщениеИ така, след направения оглед днес, се оказа, че работата е за тенекеджия най-вече. Изкривил съм гредата под радиаторите и преди всичко друго, трябвало тя да се оправи. Паднал ми е ляв тампон на двигателя, преден и заден на скоростната кутия, както и са се скъсали 6-те тампона на ауспухаМаслото било от маркуч на климатика, който съм притиснал, но не съм спукал и съответно след това се е вакуумирал отново.
Така че, чукане му е майката. Ще пусна сега тема, ако не намеря, че ми се иска да ми падне тая грижа.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от ilia.ivanov Покажи съобщениеА де, тва нарочно никой не може да го направи, дяволска работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaromeo16vVarna Покажи съобщениеКато гледам на снимката камъка не е чак толкова голям ,че да направи такива поразии. Ауспуси двигатели тампони все едно си катастрофирал някаде
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеАбе аре бе, някакъв камък ще скъса всичките тампони. Това е пълен абсурд!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеБратко, да не ти се случва. Аз глиган съм блъскалAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеКолегата надали е ударил камъка с 80 км/час
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеС 80 щеше и двигателя в купето. Някога катастрофирал ли си?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеС 80 щеше и двигателя в купето. Някога катастрофирал ли си?Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment